Auto

Cristian Nevzoreanu preia conducerea direcţiei de comunicare a Grupului Renault în România

De la 1 martie, activităţile de Comunicare internă, externă şi responsabilitate socială ale grupului vor fi conduse de Cristian Nevzoreanu. Totodată, acesta va face parte din comitetul de management al companiei.

„De echipa de Comunicare şi CSR mă leagă experienţe bogate, direct conectate cu domeniile Comercial şi Afaceri Publice, cu ocazia lansărilor de produse sau evenimentelor din cadrul grupului. Voi avea oportunitatea de a lucra într-o echipa de profesionişti, împreună cu care vom avea o abordare modernă, inovativă si adaptată contextului actual", a spus Cristian Nevzoreanu.

Anterior el a fost director în cadrul Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi consultant onorific al premierului Ludovic Orban pentru industria auto.

Cristian Nevzoreanu şi-a început parcursul profesional la Renault, în Franţa, în 2000, unde a fost manager de proiecte din sfera R&D, în domeniile industrial, comerţ şi marketing. În 2007 revine în ţară şi se alătură centrului de inginerie, Renault Technologie Roumanie, în calitate de director Afaceri Publice şi, ulterior, activităţilor extinse ale Grupului Renault în România. Cristian este absolvent al Universităţii Politehnica, Facultatea de Inginerie Aerospaţială, şi are un master în Tehnici Aeronautice şi Spaţiale la Ecole Nationale Supérieure de l’Aéronautique et de l’Espace „Sup’Aéro”, Toulouse, Franţa. Totodată, a urmat specializări post universitare în Management şi Gestiunea Afacerilor (Institut d'Etudes Politiques, l'Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, l'Ecole Nationale Supérieure des Mines, le Collège des Ingénieurs, Paris, Franta) şi Competitivitate şi Inovaţie (Harvard Business School prin Universitatea Tehnică din Cluj).

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.