Auto

Primii paşi pentru pentru Drumul Expres Constanţa - Tulcea: CNAIR a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic. Valoarea proiectul sare peste 17,8 milioane de lei

CNAIR Shutterstock

Autor: Laura Buciu, Mediafax

10.07.2020, 19:11 433
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat, vineri, contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Constanţa – Tulcea. 
 
Compania naţională de administrare a infrastructurii rutiere (CNAIR) a semnat, vineri, contractul de servicii având ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Drum Expres Constanţa-Tulcea”, cu ofertantul desemnat câştigător al procedurii de achiziţie publică, respectiv Asocierea Search Corporation SRL – Egis România SA.
 
Valoarea contractului este de 17.845.626,28 lei fără TVA.
 
Durata contractului de servicii este de 24 luni de la data de începere a contractului.
 
„Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localităţile Ovidiu şi Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel naţional pentru Drumul Expres cu denumirea generică „Dobrogea Expres” şi care realizează legătura între localităţile Constanţa - Babadag - Tulcea - Isaccea - Măcin - Brăila. Acest drum va asigura baza necesară cererii de transport în creştere şi un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier”, arată CNAIR.
 
Proiectul „Drum Expres Constanţa – Tulcea” este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) şi este inclus în Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO