Auto

Compania aeriană Wizz Air lansează noi curse dinspre Doncaster Sheffield spre Suceava şi alte şase oraşe

Compania aeriană Wizz Air lansează noi curse dinspre...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

13.08.2020, 17:02 63

Compania aeriană Wizz Air anunţă şapte rute noi de pe aeroportul din Doncaster Sheffield, din octombrie. Una dintre curse va lega aeroportul englez de Suceava, de două ori pe săptămână. 

Wizz Air anunţă o nouă bază pe aeroportul Doncaster Sheffield, care va fi a doua bază pentru Wizz Air UK, compania aeriană înregistrată în Marea Britanie şi cu sediul în această ţară, alături de Londra Luton.

Compania aeriană va aloca o aeronavă Airbus A320 către aeroportul Yorkshire şi va lansa şapte noi rute care se vor adăuga reţelei sale existente de zece rute din Doncaster Sheffield.

Noile rute vor fi spre oraşele spaniole Alicante şi Malaga, Larnaca în Cipru, Faro în Portugalia, Lublin în Polonia, Kosice în Slovacia şi Suceava în România.

Biletele sunt disponibile deja, iar tarifele încep de la 17,99 lire sterline.

Cursele între Doncaster Sheffield şi Suceava pornesc din 25 octombrie şi vor ave aloc în zilele de miercuri şi duminică.

„Crearea celei de-a doua baze în Marea Britanie este un punct de reper major pentru Wizz Air UK şi atestă atât angajamentul nostru pe termen lung de a servi piaţa din Marea Britanie, cât şi puterea modelului de business Wizz Air, deoarece continuăm să ne extindem amprenta în acest timp dificil pentru industrie. Ne bucurăm să introducem noi conexiuni low-cost de la Doncaster Sheffield, pentru a oferi clienţilor oportunităţi de a explora noi culturi şi oraşe sau de a reveni la locurile lor de vacanţă preferate. Echipa WIZZ aşteaptă cu nerăbdare să îi primească în curând atât pe clienţii vechi cât şi pe cei noi la bordul flotei noastre tinere şi verzi de aeronave Airbus”, a spus Owain Jones, Managing Director al Wizz Air UK.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO