Auto

Compania aeriană Tarom suspendă operarea zborurilor către/dinspre Austria, în perioada 16 iulie - 31 iulie, pe fondul restricţiilor impuse

Compania aeriană Tarom suspendă operarea zborurilor...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

14.07.2020, 18:10 649

Ca urmare a restricţiilor impuse, Tarom suspendă operarea zborurilor către/dinspre Austria, în perioada 16 iulie - 31 iulie 2020 inclusiv, anunţă compania aeriană.

Începând cu data de 16 iulie, Austria interzice zborurile regulate directe din România, dar şi din alte mouă state. Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate, precizează Tarom.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

„Menţionăm faptul că de la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele considerate în interesul Republicii Austriece, precum şi cele care transportă mărfuri (curse cargo), bolnavii, cetăţeni austrieci repatriaţi, personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură şi zborurile de repatriere (chartere speciale)”, mai precizează compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO