Auto

Compania aeriană Eurowings, parte a grupului Lufthansa, se extinde în România: compania va opera zboruri din Timişoara spre Stuttgart

Compania aeriană Eurowings, parte a grupului Lufthansa,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.01.2019, 00:04 1246

Eurowings, o companie aeriană low-cost subsidiară companiei Lufthansa, va opera zboruri pe ruta Timişoara- Stuttgart (Germania), începând cu 3 iunie.

”Este o veste excelentă pentru acest început de an, este o primă destinaţie oferită de Eurowings din luna iunie. Ne dorim ca în timp, compania să deschidă şi alte destinaţii cu zbor direct din Timişoara”, a declarat Daniel Idolu, directorul aeroportului Timişoara.

Zborurile spre Stuttgart sunt programate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri. Acestea vor fi efectuate cu aeronave Airbus A319 şi vor pune la dispoziţie peste 140 de locuri/zbor.

Compania aeriană Eurowings este o companie înfiinţată în noiembrie 1996 şi este astăzi  parte a grupului Lufthansa. Din 2015 oferă zboruri low-cost pentru peste 130 de destinaţii, inclusiv zboruri intercontinentale. Scopul grupului Lufthansa este de a face din Eurowings unul dintre cele mai importante companii low-cost din Europa.

Eurowings mai operează zboruri şi de pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni). 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO