Auto

Compania aeriană Blue Air lansează ruta Bucureşti - Amsterdam cu zboruri zilnice, începând din toamnă. Biletele încep de la 20.99 euro

Compania aeriană Blue Air lansează ruta Bucureşti -...

Autor: Otilia Serescu, Mediafax

15.07.2020, 16:40 242

Blue Air anunţă, miercuri, că lansează ruta Bucureşti - Amsterdam cu zboruri zilnice începând din toamnă, potrivit unui comunicat de presă al companiei aeriene.

„Începând cu 4 septembrie 2020, Blue Air adaugă Amsterdam (AMS) la reţeaua de rute operate, cu şapte zboruri pe săptămână.

Cu bilete la preţuri începând de la 20,99 euro, Blue Air conectează Bucureştiul cu Amsterdam şi cu întreagă lume.

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm noua rută Bucuresti - Amsterdam şi să subliniem încă o dată angajamentul de a oferi pasagerilor noştri soluţii performante de transport aerian cu servicii de calitate la preţuri accesibile, după o perioada atât de dificilă pentru aviaţie şi pentru industria călătoriilor. Prin adăugarea acestui serviciu către si dinspre Amsterdam, Blue Air îşi consolidează poziţia de lider pe piaţa din Bucuresti, deoarece AMS reprezinta o destinatie-cheie atât pentru călătoriile de leisure, cât şi pentru cele de business între Olanda şi România. Mai mult, prin această nouă rută, oferim opţiuni suplimentare de călătorie pentru diaspora românească care tranzitează unul dintre cele mai mari hub-uri transcontinentale europene”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO