Auto

Compania aeriană Animawings, controlată de Cristian Pandel de la Christian Tour, are în plan dublarea numărului de angajaţi, prin extinderea flotei cu două avioane

Compania aeriană Animawings, controlată de Cristian...
23.03.2021, 00:07 24714

Compania aeriană Animawings, parte din grupul Memento Group, controlat de omul de afaceri Cristian Pandel, are în plan dublarea numărului de angajaţi în următoarea perioadă. Nevoia de personal vine din extinderea flotei cu două avioane.

În prezent, compania are un număr de 37 de angajaţi, iar flota pe care o deţine este formată dintr-un singur avion de tip Airbus 320-200 de 174 locuri. Compania operează atât rute de zbor regulat, cât şi zboruri charter către Egipt, Turcia, Grecia, Spania, Bulgaria, Tunisia sau Maroc. Pentru toamna lui 2021, au în plan, împreună cu touroperatorii români,  să înceapă operarea de curse charter directe spre Thailanda (Phuket şi Krabi) şi Kenya.

Animawings a început să opereze primele zboruri anul trecut, iar acţionarii operatorului aerian sunt companiile Memento Group, din care face parte şi tur­ope­ratorul român Christian Tour, precum şi operatorul aerian Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Grecia.

„A fost un an extrem de complex, iar pentru noi complexitatea a fost dublată  de provocările perioadei de start-up, timp în care au trebuit desenate toate procesele interne, obţinute autorizaţiile necesare de zbor, certificarea şi pregătirea echipei“, spune Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer Animawings.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO