Auto

Coloană de camioane la ieşirea din ţară, la Nădlac: şoferii aşteaptă şi cinci ore

Coloană de camioane la ieşirea din ţară, la Nădlac:...

Autor: Adriana Mit, Mediafax

06.03.2018, 14:32 94

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că timpii de aşteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa cu Ungaria, pentru camioane este de aproximativ 500 de minute. Astfel, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe o distanţă de 15 kilometri.

“Sunt mai multe camioane care s-au prezentat luni şi marţi decât în mod obişnuit. În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat 1.426 de camioane pe sensul de ieşire din ţară. Se lucrează la capacitate maximă, sunt deschise patru artere, cu şapte poliţişti de frontieră. Şi la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, din judeţul Arad, timpii de aşteptare pentru şoferii de camioane sunt de 200 de minute. Se lucrează pe două artere”, a afirmat Mihaela Leş.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Române, timpii de aşteptare au crescut ca urmare a prezentării unui număr mare de camioane în primele zile din această săptămână. Asta pentru că, pe teritoriul Ungariei, traficul pentru vehiculele de transport marfă este restricţionat în weekend.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO