Auto

CNAIR: Nouă oferte depuse pentru proiectarea şi execuţia a 9 kilometri din Autostrada Lugoj-Deva

CNAIR: Nouă oferte depuse pentru proiectarea şi...

Autor: Mediafax

10.05.2021, 21:00 1141

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că nouă oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia a 9,13 kilometri din lotul 2 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

Conform CNAIR, procedura este de tipul „licitaţie restrânsă”, iar din cei 9 candidaţi vor fi selectaţi minim 5, maxim 6 candidaţi care vor depune oferte tehnice şi financiare în etapa a II-a a procedurii de achizitie publică.

Valoarea estimată a contractului este de 1,3 miliarde de lei.

Traseul are o lungime de 9,13 kilometri, din care 2,13 kilometri de tunel.

Proiectul va fi finanţat din Fonduri Europene Nerambursabile, iar termenul de finalizare prevăzut este 10 luni pentru proiectare şi de 28 de luni pentru execuţie.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea, execuţia şi finalizarea lucrărilor pentru obiectivul Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 - km 56+220, Secţiunea E şi finalizare Secţiunea D.

Vor fi construite două tuneluri de aproximativ 2,13 kilometri, care vor fi formate din două galerii unidirecţionale prevăzute pe fiecare cale de circulaţie cu platforma de 11,25 m, a mai transmis CNAIR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO