Auto

CNAIR a ales câştigătorii proiectelor pentru drumurile expres Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret. Valoarea contractelor depăşeşte 21,7 milioane de lei

CNAIR a ales câştigătorii proiectelor pentru drumurile...

Autor: Otilia Serescu, Mediafax

06.08.2020, 16:18 1249

CNAIR a desemnat câştigătorul licitaţiilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate şi ale proiectelor tehnice necesare construcţiei drumurilor expres Paşcani – Suceava şi Suceava - Siret, anunţă compania, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, joi, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru drum expres Paşcani-Suceava”.

Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Search Corporation SRL - Egis International SAS - Egis Romania SA, cu preţul de 11,7 milioane de lei fără TVA.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuţie, 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene”, conform companiei.

Lungimea estimată a traseului este de 61 de kilometri.

Tot joi, au fost transmise şi adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru drum expres Suceava- Siret”.

Ofertantul desemnat câştigător este aceaaşi asociere ca şi în cazul drumului expres Paşcani-Suceava, iar preţul este de 10 milioane de lei fără TVA.

„Durata contractului este de 24 luni, din care: 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuţie, 4 luni pentru servicii de asistenţă tehnică în pregătirea procedurilor de achiziţie a contractului de lucrări şi în obţinerea finanţării europene”, arată sursa citată.

Lungimea estimată a traseului este de 41 de kilometri.

Semnarea contractelor de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO