Auto

CFR Călători anunţă suspendarea, începând de luni, a unor trenuri destinate navetei elevilor

CFR Călători anunţă suspendarea, începând de luni,...

Autor: Cosmin Pirv

07.11.2020, 12:04 195

CFR Călători a anunţat, sâmbătă, suspendarea, începând de luni, a 11 trenuri destinate navetei elevilor. Decizia a fost luată în baza hotărârii CNSU care prevede instituirea unor restricţii suplimentare la nivel naţional pentru combaterea răspândirii Covid-19.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, începând de luni vor fi suspendate temporar următoarele trenuri, destinate navetei elevilor:

1. R2207, în relaţia Arad - Curtici.
2. R2210, în relaţia Curtici - Arad.
3. R2232, în relaţia Timişoara Nord - Remetea Mică.
4. R2233, în relaţia Remetea Mică - Timişoara Nord.
5. R2606, în relaţia Arad - Timişoara Nord.
6. R9612, în relaţia Buziaş - Timişoara Nord.
7. R9665, în relaţia Timişoara Nord – Stamora Moraviţa.
8. R9666, în relaţia Stamora Moraviţa - Timişoara Nord.
9. R2703, în relaţia Subcetate – Simeria.
10. R2724, în relaţia Simeria – Subcetate.
11. R2188, în relaţia Lugoj – Margina.

Compania aminteşte că purtarea măşii de protecţie la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

„Păstraţi biletul de tren şi după efectuarea călătoriei şi la ieşirea din gară, pentru a-l putea prezenta autoritaţilor statului, în cazul verificarii scopului călătoriei (la tranzitarea altor localităţi, sau efectuarea călătoriei în intervalul orar 23:00 - 05:00). Noile reguli intra in vigoare, luni, 9 noiembrie 2020. (În conformitate cu Art. 4 lit. C din Hotărârea 52 a CNSU care prevede excepţiile privind interzicerea circulaţiei persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei: <deplasări în afara localităţilor a persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicţiei cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane şi care pot fi dovedite prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei> este indicat să păstraţi biletul de călătorie până la sosirea la domiciliu, pentru un eventual control.)”, au mai transmis reprezentanţii CFR Călători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO