Auto

Centura Bucureştiului ar putea avea patru benzi: Proiectul CNAIR a fost scos la licitaţie

Centura Bucureştiului ar putea avea patru benzi:...

Autor: Ştefan Stan

04.05.2017, 15:36 21922

CNAIR scoate la licitaţie proiectul de lărgire la 4 benzi a Centurii Capitalei pe zona de sud, cel mai nou proiect de infrastructură pentru Bucureşti, în vederea eliminării blocajelor de trafic, potrivit unui anunţ al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.  

Documentaţia de atribuire pentru procedura de achizitie publică destinată lărgirii la 4 benzi a Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti Sud  a fost deja  transmisă spre validare la ANAP şi urmează să fie postată în  SEAP. 

Acesta reprezintă  un nou proiect pe care  CNAIR SA îl iniţiază pentru îmbunătaţirea traficului rutier pe Centura Municipiului Bucureşti, după publicarea în SEAP a contractului pentru modernizarea segmentelor de drum cuprinse între A1 - DN 7 şi DN 2 – A2. 

Împărţit în două loturi, noul proiect  vizează segmentul de drum dintre A2 (km 23+600) şi A1 ( km 55+520) , precum şi amenajarea nodurilor rutiere de la intersecţia cu  DN4 şi cu DJ401.

Valoarea estimată este de 216 mil. lei, fară TVA pentru Lotul I şi de 179 mil. lei, fară TVA, pentru Lotul II , iar lucrările urmează să fie cofinanţate din fonduri europene nerambursabile

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO