Auto

Cel mai scump model de Duster produs vreodată: Dacia Duster cu şenile, prezentă la Expoziţia pentru Apărare. Jandarmeria are deja 10 maşini

Cel mai scump model de Duster produs vreodată: Dacia...

Autor: Nicolae Oprea

17.05.2018, 08:00 2247

La expoziţia BSDA, dedicată în principal Industriei de Apărare, este prezent şi Duster-ul cu senile, care se află deja în dotarea Jandarmeriei Montane.

Cui se adresează, în general, această „invenţie”?

„Sunt foarte multe sectoare la care se adresează acest produs, precum Jandarmeria Montană, SMURD, dar şi orice alt detaşament de intervenţie în teren greu. Poate fi agricultură, armată, dar şi industria hotelieră. Se poate merge cu el pe zăpadă, prin noroi sau nisip. Se montează foarte simplu, în aproximativ o oră”, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Oierre Lavivier, director general al Acf Industrie Braşov, compania cae dezvoltă şenilele pentru Duster.

Potrivit reprezentanţilor Acf, şenilele se montează doar pe maşinile Duster 4x4, iar costul celor patru şenile este de 10.700 de euro, fără TVA, adică aproape jumătate din valoarea unui Duster.

În perioada 16-18 mai, la complexul expoziţional ROMAERO, are loc a şaptea ediţie a Expoziţiei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private (BSDA), care reuneşte peste 200 de firme din 24 de ţări.

Alături de prezentarea exponatelor, programul evenimentului include şi numeroase demonstraţii practice, privind funcţionarea tehnologiei.

De asemenea, în cadrul expoziţiei va fi lansat şi Monitorul Apărării, care aparţine trustului MEDIAFAX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO