Auto

Cel mai eco Passat din istorie: VW Passat GTE

Vedeţi cum arată cel mai eco Passat din istorie: VW Passat GTE. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cel mai eco Passat din istorie: VW Passat GTE. Galerie FOTO

Autor: ProMotor

29.09.2014, 09:52 1447

Noua generaţie Volkswagen Passat debutează în forţă pe piaţa europeană (unde a căpătat reputaţie datorită versiunilor TDI) cu prima varianta hibridă din istorie: noul VW Passat GTE. O mişcare care forţează mâna concurenţei.

 Cu ocazia Salonului Auto Paris 2014, oficialii Volkswagen prezintă în premieră mondială versiunea hibridă plug-in VW Passat GTE. Berlina de clasă medie foloseşte un sistem de propulsie similar cu cel de pe VW Golf GTE, dar adaptat la dimensiunile mai mari, mai ales dacă luăm în considerare faptul că Passat GTE urmează să fie oferit şi ca sedan, şi ca break Variant.

Cu bateriile încărcate 100%, VW Passat GTE asigură o autonomie maximă teoretică în regim strict electric de 50 km, ceea ce e suficient în majoritatea situaţiilor de transport în mediul urban. Totodată, consumul mediu se cifrează la numai 2 litri/100 km (vorbim de prima sută de kilometri, conform ciclului de măsurare NEDC), iar emisiile CO2 sunt de numai 45 g/km.

Citiţi articolul integral şi vedeţi galeria foto pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO