Auto

Ce are în garaj un tânăr de numai 22 de ani: Bugatti Veyron, Lamborghini şi alţi bolizi de 12 milioane de dolari - GALERIE FOTO

Mercedes SLS

Colecţie impresionantă

Autor: Alexandru Matei

22.11.2011, 14:19 6844

Dhiaa Al-Essa, un student de 22 de ani din Arabia Saudită, trăieşte visul oricărui tânăr. Dhiaa, posibil fiu al miliardarului Mohammed Al-Essa, şi-a folosit resursele financiare nelimitate pentru a-şi construi o colecţie auto impresionantă, scrie Business Insider.
Tatăl său i-a făcut cadou aceeaşi plăcuţă de înmatriculare pentru toate maşinile sale, plătind 153.000 de dolari pe fiecare dintre ele.
Mai mult, Al-Essa şi-a permis să plătească 71.000 de dolari ca să sară peste lista de aşteptare pentru Lamborghini Aventador pentru a fi primul din Arabia Saudită care deţine acest model.
Colecţia sa includea la ultima numărătoare cel puţin trei Lamborghini-uri, cinci Ferrari-uri, cinci Porsche şi câteva Rolls Royce-uri, Audi-uri, Bentley-uri şi BMW-uri. Bine înţeles că nu puteau să lipsească cea mai scumpă maşină de serie şi cea mai rapidă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO