Auto

Cât te costă să-ţi promovezi firma pe autobuzele RATB?

Cât te costă să-ţi promovezi firma pe autobuzele RATB?

Autor: Carol Dan

06.08.2015, 17:50 3779

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a încasat anul trecut din reclame pe autobuze peste 1 mil. euro, în scădere cu aproape 5% faţă de 2013. Tariful pentru reclama pe tot autobuzul (caroserie şi geamuri) a fost de 2.000 euro pe lună.

Potrivit raportului anul al RATB pentru 2014, scăderea veniturilor din vânzarea spaţiului de reclamă pe autobuze a fost determinată de diminuarea bugetelor companiilor, care au preferat să plătească Regiei 550 euro pe lună pentru decorarea spatelui autobuzului.

De altfel, aproape jumătate dintre companiile care şi-au lipit reclame pe autobuze au optat pentru această variantă, în timp ce 30% au preferat decorarea totală a vehiculului.

În total, RATB a obţinut anul trecut din vânzarea spaţiului de reclamă pe autobute, stâlpi şi tonete 1,1 mil. euro, în scădere cu 8% faţă de 1,2 mil. euro în 2013.

RATB spune că printre cei mai fideli clienţi se numără bănci, supermaketuri, magazine de modă, companii de telefonie sau producători de băuturi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO