Auto

Cât mai costă o călătorie cu metroul în Bucureşti: 5 PET-uri, sticle sau doze de aluminiu

Cetăţenii care vor să circule cu metroul în perioada 2 – 20 august îşi pot achiziţiona o cartelă de metrou cu o călătorie în schimbul a 5 deşeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu) în cadrul campaniei “PET=BILET” lansată de Metrorex, în parteneriat cu Eco Synergy şi Rematholding.

Campania premieră ce are ca scop atât încurajarea colectării şi reciclarii deşeurilor, cât şi cresterea interesului cetăţenilor pentru călătoria cu metroul – transport ecologic, nepoluant.

Metrorex încurajează programele ce au ca scop protecţia mediului, aliniindu-se astfel politicilor naţionale şi internaţionale ecologiste. Prin această campanie se doreşte sensibilizarea opiniei publice şi creşterea gradului de conştientizare cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător, conform celui mai recent comunicat al Metrorex.

Cei dornici să participe sunt aşteptati în perioada 2 – 20 august a.c. in staţiile de metrou Dimitrie Leonida si Pipera (intrarea principală) la standul partenerilor noştri. Călătorii vor oferi 5 deşeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie, conform comunicatului amintit anterior.

"Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acţiuni, societatea noastră doreşte să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic", a declarat Ştefan Paraschiv, directorul general al Metrorex.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.