Auto

Car of the Year 2015: Volkswagen Passat, Maşina Anului în Europa!

Vedeţi cum arată Volkswagen Passat, Maşina Anului în Europa. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată Volkswagen Passat, Maşina Anului în Europa. Galerie FOTO

Autor: Adrian Mihălţianu

07.03.2015, 10:53 1797

Volkswagen Passat a fost numită Maşina Anului în Europa, într-o ceremonie desfăşurată în Elveţia. Passatul a câştigat detaşat în faţa concurenţei, surpriza fiind clasata de pe locul 2.

Puţini sunt anii când câştigătorul titlului Car of The Year se detaşează atât de tare faţă de concurenţă. 2015 este unul dintre aceşti ani: Volkswagen Passat a câştigat titlul, dar nu oricum, ci la o distanţă de aproape 100 de puncte faţă de a doua clasată!

340 de puncte a acumulat VW Passat din voturile jurnaliştilor celor mai mari reviste de auto din Europa, fiind la o distanţă de nu mai puţin de 92 de puncte faţă de următorul clasat, care este o surpriză: Citroen C4 Cactus, care a acumulat 248 de puncte. Mercedes-Benz C Class se situează pe poziţia a treia a podiumului, cu 221 de puncte, în timp ce Ford Mondeo şi Nissan Qashqai ocupă locurile 4 şi 5, cu 203, respectiv 160 de puncte.

Următoarele clasate dintre finaliste sunt BMW Seria 2 Active Tourer şi Renault Twingo, cu 154, respectiv 124 de puncte.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO