Auto

Bucureştiul, paralizat. ”Nici pe-aici nu se trece!” Lista restricţiilor de trafic din Capitală după ce mii de taxiuri, camioane şi autobuze au blocat cele mai importante artere

Bucureştiul, paralizat. ”Nici pe-aici nu se trece!”...

Autor: ProMotor

17.12.2015, 12:51 404
Piaţa Victoriei şi Şoseaua Kiseleff sunt blocate, joi, de transportatorii care au venit să protesteze cu mii de taxiuri, camioane, autobuze şi microbuze, principalal nemulţumire fiind legată de tariful prea mare al RCA.
 
Transportatorii au început să se adune în Piaţa Victoriei şi pe Şoseaua Kiseleff încă de la ora 08.00, iar până la ora 10.00, când a început protestul, manifestanţii şi-au parcat maşinile în zona cuprinsă între sediul Guvernului şi Arcul de Triumf, blocând traficul.
 
Circulaţia este închisă, de la ora 05.00 şi până la ora 17.00, pe Şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere, în zona centrală-Mediană, traficul fiind deschis pe ambele sensuri ale străzii Arh. Ion Mincu şi pe str. Paris. În cazul în care va fi necesar, se va restricţiona traficul şi pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.
 
 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO