Auto

BMW Seria 1 facelift: informaţii şi imagini oficiale

BMW Seria 1 facelift: informaţii şi imagini oficiale

Autor: Iulian Dnistran

16.01.2015, 10:06 1003

Compacta germană premium BMW Seria 1 a primit un facelift la aproape patru ani de la lansare. Şi e un facelift destul de consistent, care include modificări stilistice sesizabile la exterior şi câteva îmbunătăţiri tehnologice în habitaclu.

Cea mai mare schimbare se vede în spate, unde stopurile compacte prezente atât pe prima generaţie, cât şi pe a doua generaţie fără facelift au fost înlocuite cu blocuri optice care se continuă pe hayonul portbagajului.

În partea frontală, blocurile optice au fost modificate pentru a lăsa în urmă forma triunghiulară controversată şi seamănă acum mai mult cu cele de pe fratele coupe Seria 2. Odată cu schimbarea designului, farurile sunt acum disponibile în standard cu lumini de zi cu LED, iar pe lista de opţionale se află un sistem de iluminat full LED.

Îmbunătăţirile continuă în interior, unde BMW Seria 1 primeşte acum, în echipare standard, un sistem de aer condiţionat automat cu o singură zonă, senzor de ploaie, indicator de presiune în roţi şi sistem multimedia BMW Radio Professional cu display de 6,5 inci şi controller iDrive. 

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO