Auto

Blocaj pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor. Se circulă în coloană în mai multe zone

Blocaj pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor. Se...

Autor: Andreea Tobias

02.01.2022, 12:22 47

Aglomeraţie, duminică, pe Valea Prahovei, în zona staţiunilor montane. Se circulă bară la bară între Nistoreşti şi Comarnic, dar trafic intens este şi între Predeal şi Buşteni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Ploieşti – Braşov, traficul rutier este intens către zona montană şi pe raza staţiunilor de pe Valea Prahovei.

Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, judeţul Prahova, iar în cealalată direcţie, valorile de trafic sunt intense între staţiunile Predeal şi Buşteni.

„Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, transmite Infotrafic.

În judeţul Braşov, începând cu ora 11.45, s-a deviat circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Totodată, se recomandă şi devierea de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO