Caută doar în titlu
Auto

Avocaţii de la NNDKP au asistat Opel (Grup PSA) în transferul operaţiunilor din România către Trust Motors

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Opel (Grup PSA) în legătură cu transferul businessului din România către Trust Motors, importator independent pentru mărcile Peugeot, Citroen şi DS, afacere controlată de antreprenorul Gheorghe Dolofan.

În urma acestei tranzacţii, întreaga activitate desfăşurată pe piaţa locală şi echipa Opel România vor fi integrate în Trust Motors.

NNDKP a asistat Opel (Grup PSA) în toate etapele proiectului ce au inclus structurarea tranzacţiei, încorporarea unei societăţi noi care a preluat businessul, redactarea şi negocierea documentelor, atât pentru etapa semnării cât şi pentru etapa de închidere, îndeplinirea condiţiilor suspensive care cădeau în responsabilitatea Opel, pregătirea documentaţiei necesare pentru closing şi reprezentarea Opel (Grup PSA) la semnarea documentelor tranzacţiei.

„Suntem încântaţi că am avut oportunitatea să asistăm Opel într-o tranzacţie complexă, care a necesitat aproape 9 luni pentru a fi dusă la capăt, implicând atât un Business Transfer cât şi un Share Deal. Finalizarea cu succes a transferului de active şi a transferului părţilor sociale au necesitat un efort susţinut din partea echipei noastre şi o colaborare strânsă şi eficientă cu echipa clientului precum şi cu echipa cumpărătorului”, spune Adina Chilim-Dumitriu, Partener NNDKP.

Echipa implicată în proiect a fost coordonată de Adina Chilim-Dumitriu, Partener şi unul dintre coordonatorii practicii de Corporate/M&A, şi de Alexandru Aman, Asociat Manager în cadrul aceleiaşi practici şi i-a mai inclus pe Lucian Barbu, Partener (Consultanţă Fiscală), Cristian Dranca, Asociat Manager (Corporate/M&A) şi Andrada Cîrmaci, Asociat (Corporate/M&A).

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.