Auto

Atenţie, şoferi: CNAIR pune în funcţiune şase noi puncte de control a rovinietei. Unde vor fi montate

Atenţie, şoferi: CNAIR pune în funcţiune şase noi...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

25.09.2019, 15:41 389

Începând de joi vor fi puse în funcţiune 6 noi puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei. Punctele de control noi sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moraviţa, Jimbolia şi Vama Veche.

Potrivit CNAIR, începând de joi vor fi puse în funcţiune pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România 6 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancţionării cu amenda contravenţională.

Punctele de control ce urmează a fi puse în funcţiune sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moraviţa, Jimbolia şi Vama Veche.

Astfel, de joi vor fi 92 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Punctele de control fac parte din sistemul informatic deţinut de CNAIR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO