Auto

Aplicaţia de taxi şi ridesharing FREE NOW se lansează oficial şi în România, cu 100.000 de curse gratuite pentru clienţii din Bucureşti

Aplicaţia de taxi şi ridesharing FREE NOW se lansează...

Autor: Roxana Rosu

27.11.2019, 11:23 1598

FREE NOW, parte a platformei europene de mobilitate urbană deţinută de Daimler şi BMW,  este disponibilă acum şi în România, unde înlocuieşte aplicaţia Clever, şi oferă 100.000 de curse gratuite pentru bucureşteni, în limita a 20 de lei pentru prima cursă.

Aplicaţia integrează atât servicii de  taxi, cât şi ridesharing şi poate fi accesată în 100 de oraşe europene din 10 ţări (Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria, România şi Suedia)  dacă  utilizatorul are cont pe telefonul mobil. Pasagerii care plătesc prin card au, până pe 15 decembrie, au o reducere de 50% pentru toate călătoriile.

Free Now şi Clever vor continua să funcţioneze o perioadă în paralel, şoferii Clever fiind în proces de tranziţie la noua aplicaţie. Aplicaţia FREE NOW va fi lansată şi în alte oraşe din România în perioada următoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO