Auto

Aplicaţia de programare online la Înmatriculări, modificată din cauza numărului mare de solicitări

Aplicaţia de programare online la Înmatriculări,...

Autor: Ionut Jifcu

13.03.2017, 13:53 357

Reprezentanţii Prefecturii Olt au declarat luni corespondentului MEDIAFAX că modificarea programului s-a făcut având în vedere numărul mare de solicitări privind înmatricularea de autovehicule.

Astfel, dacă până acum, oltenii care doreau să-şi înmatriculeze autoturismele se puteau programa online doar pentru zilele de luni şi miercuri, în restul zilelor angajaţii Serviciului Înmatriculări rezolvând solicitările celor programaţi prin e-ticketing, de luni este posibilă programarea online pentru toate zilele săptămânii.

Aplicaţia poate fi accesată de pe pagina de internet a Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca, după efectuarea programării, persoana să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au mai spus că persoanele care au făcut programare prin sistemul e-ticketing se vor prezenta în continuare la ghişeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările.

Numărul mare de solicitări de înmatriculare a autoturismelor către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) aeste ca urmare a faptului că din 1 februarie 2017 nu se mai achită timbrul de mediu.

Potrivit site-ului Prefecturii Olt, oltenii care vor să-şi înmatriculeze autoturismele s-au programat chiar până în luna iulie, prima dată liberă fiind 14 iulie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO