Auto

Anunţul făcut de CNAIR: Ce trebuie să ştie toţi şoferii care vor să plece la drum în acest weekend

Anunţul făcut de CNAIR: Ce trebuie să ştie toţi...

Autor: Cosmin Pirv

17.09.2021, 22:44 1367

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că sistemul de emitere a rovinietelor va funcţiona cu intemitenţe sâmbătă, din cauza unor lucrări la sistemul informatic.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, întreruperile sunt cauzate de unele intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR.

Aceste întreruperi pot avea loc sâmbătă, între orele 8.00 şi 18.00.

„CNAIR SA informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, din cauza unor intervenţii la sistemele informatice ce au implicaţii în funcţionarea corespunzătoare a SIEGMCR ce urmează a avea loc în data de 18.09.2021 în intervalul orar 08:00-18.00, emiterea rovinietelor prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei destinate telefoanelor mobile etarife şi a peajelor prin intermediul punctelor de distribuţie, aparţinând Rompetrol Downstream, prin intermediul SMS, a portalului www.erovinieta.ro şi a aplicaţiei destinate telefoanelor mobile etarife va funcţiona cu intermitenţe”, a transmis compania.

Conform acesteia, pentru a evita amenzile, utilizatorii au obligaţia de a achita tarifele prin celelalte mijloace puse la dispoziţie de către CNAIR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO