Auto

Antreprenori locali. FAN Courier şi-a recrutat curierii în 2020 din rândul angajaţilor din HoReCa. „Anul trecut, în Constanţa am avut angajaţi în majoritate bucătari, chelneri. Am reuşit să luăm foarte mulţi oameni din industria HoReCa.“

Antreprenori locali. FAN Courier şi-a recrutat curierii...

Autor: Ramona Cornea

18.03.2021, 00:07 3315

Fan Courier, liderul pieţei locale de curierat, a angajat aproape 1.000 de oameni în 2020, pe fondul creşterii activităţii companiei în timpul pandemiei de COVID-19, spune Adrian Mihai, fondator şi managing partner al firmei de curierat.

„Avem 3.500 de angajaţi în Bucureşti, iar în toată ţara suntem undeva la 7.500. Anul trecut am angajat peste 900 de oameni, aproape 1.000. Dacă nu făceam acele angajări, nu eram în stare să facem faţă volumului mare de marfă. Constanţa are o problemă cu personalul pentru că în fiecare vară explodează turismul pe litoralul, iar oamenii se duc spre acea zonă. Anul trecut, în Constanţa nu am avut nicio problemă cu oamenii, am avut angajaţi în majoritate bucătari, chelneri şi aşa mai departe. Am reuşit să luăm foarte mulţi oameni din industria HoReCa“, a explicat Adrian Mihai în cadrul videoconferinţei Top 1.000 cele mai mari companii din România. Pulsul economiei.

În 2020, Fan Courier a ajuns la afaceri de 1 mld. lei, după un avans de 27% faţă de anul anterior ca urmare a majorării activităţii generate de comerţul online în contextul pandemiei.

„Pentru noi, anul trecut a fost unul plin de incertitudini, foarte greu, însă a fost un an foarte bun. Pentru noi nu a fost un target să atingem 1 mld. lei anul trecut, dar s-a întâmplat, a fost vântul din pânze care ne-a ajutat să depăşim cu mult bugetele pe care le pregătisem pentru anul 2020“, spune Adrian Mihai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO