Auto

Aglomeraţie pe Valea Prahovei: viteza de deplasare între Braşov şi Buşteni este de 10-15 km/oră

Aglomeraţie pe Valea Prahovei: viteza de deplasare...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

19.08.2018, 13:42 91

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie, duminică, pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre de la limita cu judeţul Braşov până în Buşteni viteza de deplasare fiind de 10-15 kilometri pe oră, potrivit Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că la această oră se circulă în coloană pe sensul de coborâre de la limita cu judeţul Braşov până la km 131 în Buşteni cu o viteză de 10 -15 km /h. Viteza de deplasare creşte pe centrul staţiunii la 30-35 km/h, unde echipaje de poliţie se acţionează pentru fluidizarea traficului.

În localităţile Comarnic si Sinaia traficul este intens în ambele sensuri, dar se circulă fară probleme, potrivit sursei citate.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu atenţie, păstrând o distanţă suficientă în mers între vehicule, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să nefectueze depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO