Auto

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, sensul spre Litoral

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, sensul spre Litoral

Autor: Laura Buciu

07.06.2020, 09:47 51

Este aglomeraţie, duminică dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, sensul spre Litoral, iar în zona primului tronson unde se asfaltează se circulă cu dificultate, potrivit Infotrafic.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, duminică dimineaţa, că că pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona primului tronson unde se execută lucrări de asflatare (kilometrii 27 - 33) s-a format aglomeraţie.

Pentru evitarea ambuteiajelor, şoferii care doresc să meargă către Constanţa sunt sfătuiţi de poliţişti să ia în considerare şi drumul vechi (DN3 Bucureşti – Călăraşi, cu revenire pe autostradă la Fundulea sau Lehliu-Gară).

Poliţiştii le recomandă şoferilor să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să manifeste disciplină în trafic şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO