Auto

Actriţa Draga Olteanu Matei este internată la Spitalul din Piatra Neamţ

Actriţa Draga Olteanu Matei este internată la Spitalul...

Autor: Ciprian Nedelcu

03.05.2018, 12:15 145

Actriţa Draga Olteanu Matei a fost internată în Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, aceasta aflându-se, joi, sub supravegherea medicilor din cauza unor probleme de sănătate apărute pe fondul vârstei înaintate, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

„Doamna a fost internată la noi de duminică, fiind sub supravegherea medicilor. Legat de starea dumneaei nu vă pot oferi mai multe detalii, fiind vorba despre respectarea legislaţiei privind confidenţialitatea datelor pacienţilor“, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Daniela Burghelea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Potrivit unor surse medicale, starea actriţei nu este gravă, aceasta urmând a fi externată în câteva zile, aceasta având probelem medicale apărute pe fondul vârstei înaintate.

Draga Olteanu Matei are 84 de ani, s-a stabilit de mai mulţi ani la Piatra Neamţ.

Marea actriţă este născută pe data de 24 octombrie 1933 la Bucureşti. Draga Olteanu Matei este o apreciată actriţă de comedie, ce a jucat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, în numeroase filme şi la televiziune.

Reprezentantă a „generaţiei de aur“ a teatrului românesc, Draga Olteanu Matei are un palmares foarte bogat, ea jucând în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru şi având peste 100 de roluri în televiziune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO