Auto

Accident în care au fost implicate un TIR, un microbuz şi un autoturism, soldat cu nouă victime

Accident în care au fost implicate un TIR, un microbuz...

Autor: Gabriel Pecheanu

01.07.2023, 13:51 47

Un accident  în care au fost implicate un TIR, un microbuz şi un autoturism a avut loc sâmbătă, pe DN 6, pe raza localităţii Bucoşniţa, anunţă ISU Caraş Severin. Cinci victime, dintre care trei copii, primesc îngrijiri medicale.

„Accident rutier pe DN 6, pe raza localităţii Bucoşniţa, în care au fost implicate un autotren, un microbuz şi un autoturism, fără persoane încarcerate”, potrivit unui anunţ al ISU Caraş Severin.

Potrivit sursei citate, la faţa locului intervineDetaşamentul de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple. De asemenea au fost direcţionate la caz două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un elicopter SMURD.

În accident au fost implicate nouă persoane, dintre care cinci persoane doi adulţi şi trei minori primesc îngrijiri medicale de la echipajele SAJ şi SMURD prezente la faţa locului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO