Auto

3.000 de elevi vor beneficia de cursurile de educaţie rutieră organizate de Mercedes-Benz România

3.000 de elevi vor beneficia de cursurile de educaţie...

Autor: Roxana Rosu

28.02.2019, 10:05 104

Mercedes-Benz România, în parteneriat cu Organizaţia Salvaţi Copiii, desfăşoară cea de-a opta ediţie a programului educaţional Mobile Kids. În anul şcolar 2018 - 2019, 3.000 de elevi din clasele I - IV, din 20 de şcoli din Capitală, vor beneficia de cursuri despre siguranţa în trafic şi responsabilitatea rutieră alături de Moki, mascota programului Mobile Kids. 

„Pentru noi este importantă siguranţa tuturor participanţilor la trafic, în special a categoriilor vulnerabile. Prin programul Mobile Kids ajutăm copiii să deprindă practici şi abilităţi specifice şi să îşi dezvolte capacitatea de a lua decizii rapide şi corecte în trafic. Reacţiile primite din partea şcolilor şi a elevilor pe parcursul ediţiilor precedente ne determină să continuăm să îmbunătăţim programul Mobile Kids. De asemenea, dorim să le mulţumim partenerilor noştri pentru că îmbrăţişează viziunea Mercedes-Benz România de a contribui la creşterea nivelului de siguranţă în trafic.” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars şi CEO Mercedes-Benz România.

Cursurile în şcoli, susţinute de voluntarii Organizaţiei Salvaţi Copiii, prezintă celor mici, într-o manieră interactivă, regulile rutiere, atât din postura de pasageri, cât şi din cea de pietoni, precum şi o suită de sfaturi utile pentru deplasarea cu maşina, de la folosirea centurii de siguranţă sau deplasarea cu mijloacele de transport în comun, până la reguli corecte de echipare pentru utilizarea bicicletei, a patinelor cu rotile sau a altor mijloace de transport preferate de copii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO