Auto

14 maşini noi numai bune pentru Prima Maşină

14 maşini noi numai bune pentru Prima Maşină

Autor: Andrei Ştirbu

13.08.2014, 13:42 1478

Programul guvernamental „Prima Maşină” ne-a făcut să ne întrebăm oare care ar fi alegerea ideală ca prim autovehicul deţinut. După câteva ore de calcul, am găsit 14 modele disponibile la noi în ţară. Detalii în continuare.

Am vrea să dăm, mai întâi, câteva explicaţii legat de alegerile pe care le-am făcut. În primul rând, am simulat situaţia românului cu venit mediu, pentru care bugetul este o mare provocare; apoi ne-am gândit la maşini care satisfac multe dintre nevoile şoferilor în ceea ce ţine de confort, spaţiu şi, nu în ultimul rând, plăcerea de a conduce.

Aşadar, lista de mai jos – în care autovehiculele vor fi trecute în ordine alfabetică, fără a constitui un top – conţine doar maşini din clasa mică şi subcompactă, clase entry-level care bifează pe cât posibil caracteristici specifice claselor mai mari.

De asemenea, am luat în calcul ceea ce deja avem pe piaţă, excluzând modelele care au primit generaţii noi care încă nu au ajuns în ţară (ex. Opel Corsa, Renault Twingo etc.).

Citiţi articolul integral şi vedeţi galeria foto pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO