Austria

Pachetele de vacanţă la schi în Austria încep de la 115 euro

Autor: Mirabela Tiron

26.10.2011, 00:06 657

Austriecii au revenit la Bucureşti pentru a-şi promova staţiunile turistice şi a prezenta pachetele de vacanţă la schi.

Cu bugete de promovare pe piaţa locală de 40.000 de euro pentru fiecare regiune, austriecii anunţă sejururi de o săptămână de la 200 de euro de persoană. Anul trecut 200.000 de români au schiat pe pârtiile din Austria.

În perioada 30 noiembrie - 4 decembrie se vor organiza zilele de schi pentru români în cea mai cunoscută regiune Zell Am See Kaprun, când românii vor avea preţuri speciale la cazare şi schi şi vor putea vedea şi un concert al formaţiei Voltaj, potrivit lui Marco Pointner, marketing manager al Zell Am See Kaprun Tourism GmbH.

Regiunea pune la dispoziţie 15.000 de paturi în hoteluri şi pensiuni, anul trecut fiind înregistrate 2 milioane de înnoptări ale turiştilor. Zell Am See Kaprun are 138 de kilometri de pârtii. Un sejur de o săptămână într-un apartament în regim hotelier în Zell Am See Kaprum costă 432 de euro de persoană, pentru copii sub 12 ani cazarea şi accesul pe pârtii fiind gratuit.

Austria Incoming, compania de consultanţă din România care furnizează soluţii de călătorie cu privire la destinaţiile austriece, a prezentat pachete turistice pentru şase staţiuni: Zell am See Kaprun, Wiener Alpen, Mostviertel, Millstatter See, Bregenzerwald, Bodensee-Vorarlberg. În regiunea Wiener Alpen, lângă Viena, pachetele de vacanţă încep de la 115 euro de per­soană pentru trei nopţi de ca­zare în regim bed & breakfast. În regiunea Mills­tatter See preţul unui sejur de cinci nopţi într-un hotel de trei stele, cu ski pass inclus, începe de la 205 euro de persoană.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO