Caută doar în titlu
Aplicaţia zilei 2021
Aplicaţia zilei: MEGA
Aplicaţia zilei: MEGA 17 iun 2021

Nume: MEGA Platformă soft: Google Android, Apple iOS Preţ: gratis Dezvoltator: Mega Ltd Funcţionalitate: aplicaţia le permite utilizatorilor să îşi stocheze documentele, pozele sau imaginile, clipurile video, muzica sau alte fişiere de pe smartphone sau tabletă în cloud. Aplicaţia permite stocarea, descărcarea, redarea fişierelor, videoclipurilor, melodiilor sau imaginilor încărcate, partajarea acestora. De asemenea, utilizatorii pot redenumi datele încărcate şi toate documentele stocate în cloud, le pot muta sau chiar şterge. Aplicaţia oferă un spaţiu de stocare gratuit de 20 de GB, însă, utilizatorii pot achiziţiona spaţiu suplimentar, accesând unul dintre abonamentele disponibile, cu preţuri între 5,30 dolari şi 318 dolari.

citește mai mult
Aplicaţia zilei: MyElectrica
Aplicaţia zilei: MyElectrica 2 apr 2021

citește mai mult
Aplicaţia zilei: VirtualCards
Aplicaţia zilei: VirtualCards 30 mar 2021

citește mai mult
Aplicaţia zilei: Pago
Aplicaţia zilei: Pago 29 mar 2021

citește mai mult
Aplicaţia zilei: George România (BCR)
Aplicaţia zilei: George România (BCR) 19 mar 2021

Nume: George România (BCR) Magazin de aplicaţii: HUAWEI AppGallery (https://consumer.huawei.com/ro/ mobileservices/appgallery/), Google Play Store, Apple Store Preţ: gratis Funcţionalitate: aplicaţia funcţionează ca un asistent virtual, oferindu-le utilizatorilor - clienţi ai băncii BCR (Banca Comercială Română), a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală - posibilitatea de a face toate tranzacţiile bancare cu uşurinţă online, dar şi de a obţine un credit sau un card de credit direct de pe smartphone sau tabletă. Pe lângă funcţiile deja obişnuite ale oricărei aplicaţii bancare – plăţi facturi, transferuri domestice sau internaţionale, transferuri între propriile conturi, George le permite utilizatorilor să realizeze şi o serie de alte operaţiuni care până de curând nu puteau fi accesate aşa simplu online. În total, în prezent sunt aproape 15 produse curente de banking disponibile în aplicaţia George, dintre care cele mai noi sunt: credit 100% online de refinanţare, card de credit 100% online, overdraft 100% online, asigurarea multiprotect şi asigurarea ataşată creditului.

citește mai mult
Aplicaţia zilei: Lajumate.ro
Aplicaţia zilei: Lajumate.ro 17 mar 2021

citește mai mult
Aplicaţia zilei: Elefant.ro
Aplicaţia zilei: Elefant.ro 15 mar 2021

Nume: Elefant.ro Magazin de aplicaţii: HUAWEI AppGallery (https://consumer.huawei.com/ro/mobileservices/appgallery/), Google Play Store, Apple Store Preţ: Gratis Funcţionalitate: aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a comanda produse de la Elefant.ro, unul dintre cei mai mari retaileri online din România, de pe smartphone sau tabletă, aceştia având practic la dispoziţie un mall online direct în buzunar. Mai exact, utilizatorii au la dispoziţie întreaga ofertă de pe site-ul Elefant.ro – peste 300.000 de cărţi, jucării, parfumuri, produse cosmetice, genţi, ceasuri şi alte articole fashion, produse electronice, articole home&deco, vinuri şi produse alimentare.

citește mai mult
Aplicaţia zilei: Rummy45
Aplicaţia zilei: Rummy45 9 mar 2021

Nume: Rummy45 Magazin de aplicaţii:HUAWEI AppGallery (https://consumer. huawei.com /ro/mobileservices/appgallery/) Preţ: gratis Funcţionalitate: aplicaţia le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se juca online, direct de pe smartphone sau tabletă, tradiţionalul rummy. Aceştia se pot juca astfel de oriunde şi oricând, având posibilitatea de a se conecta cu alţi jucători din întreaga lume sau pot juca online cu prietenii. Pentru ca jocul să înceapă, trebuie să fie conectaţi cel puţin doi utilizatori, iar pentru a putea etala, jucătorii trebuie să formeze pe tablă formaţii de tip terţă sau suită. În prezent, există peste un milion de utilizatori înregistraţi, aplicaţia putând fi descărcată din categoria de gaming a magazinului Huawei AppGallery.

citește mai mult

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.