Anuarul Who's Who in Bussiness Romania - 2018

 

 

Anuarul Who’s Who in Business România. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business, aflat la cea de-a unsprezecea ediţie, este cel mai complex produs media care ilustrează cine sunt liderii din businessul românesc.
 
Sunt cei mai bine plătiţi angajaţi din economie, sunt profesionişti de top în sectorul în care activează, au fost deja „validaţi“ din punctul de vedere al abilităţilor de leadership, iar deciziile lor afectează vieţile celor peste 3 milioane de angajaţi din businessul românesc. Unii dintre ei au „rezistat“ perioadei dificile de criză şi acum au planuri ambiţioase de creştere a veniturilor companiilor pe care le conduc, în timp ce alţii au schimbat complet industria în care activau în urmă cu un deceniu.
 
Ca în fiecare an, aproximativ 200 de manageri de top primesc eticheta de „nou-intrat“ în acest catalog. Printre cele mai notabile schimbări de top management din acest an se numără cele ale directorilor generali ai Automobile Dacia şi OMV Petrom, cele mai mari companii din România după cifra de afaceri.
 
Fie că sunt români sau expaţi, liderii din businessul românesc şi-au completat studiile universitare cu programe de educaţie managerială de tip MBA sau EMBA, urmând cursurile şcolilor de afaceri de prestigiu.
 
Din punctul de vedere al structurii, anuarul prezintă liderii celor mai mari companii din cele mai importante 25 de pieţe, subliniind totodată studiile absolvite (majoritatea oamenilor de afaceri din anuar fiind, de altfel, ingineri sau economişti) şi traseul profesional ale acestora.
 
Anuarul Who’s Who in Business România. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business reprezintă o sursă preţioasă de informaţii pentru comunitatea de afaceri din România, pentru că sintetizează în 130 de pagini datele esenţiale despre cel mai bine pregătiţi oameni din economia românească.
 
Adelina Mihai
editor al Ziarului Financiar
 
Mai multe detalii puteţi citi în Anuarul WHO’S WHO IN BUSINESS ROMANIA - 2018
 
Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.
 
Comandă anuarul mai jos la preţul de 200 de lei, TVA inclus.


AFACERI DE LA ZERO