Analiză

Două sute de români îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în Mauritius pentru 2.400 de euro

Două sute de români îşi vor petrece sărbătorile de...
28.09.2013, 19:04 1089

Insula Mauritius din Oceanul Indian s-a dovedit un pariu câştigător pentru agenţiile de turism Paralela 45, Prestige Tours şi Dertour, care au organizat anul acesta primul zbor charter direct din România spre această destinaţie în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Am vândut aproape toate locurile“, a spus Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45.  Pachetul de vacanţă include cazare şi un zbor charter către Mauritius cu plecare pe 27 decembrie şi întoarcere pe 3 ianuarie, cu un avion de 209 locuri de la Tarom. Preţul unei vacanţe în această destinaţie a variat între 2.400 de euro de persoană şi 3.500 de euro, potrivit ultimelor date disponibile.

Cu 1,2 milioane de locuitori, insula din Oceanul Indian atrage anual un milion de vizitatori străini, care lasă circa un miliard de euro pe vacanţe. Cei mai mulţi turişti europeni provin din Anglia, Franţa şi Germania, din România ajungând anul trecut pe insulă 962 de persoane, faţă de 1.055 în 2011, potrivit datelor de la biroul de turism din Mauritius.

 

Citiţi mai multe pe zfcorporate.ro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO