20 Years of connecting Europe

Tehnologia accelerează transformarea digitală a industriei

14.12.2020, 12:22 Autor: Publicitate

Viitorul nostru digital se va baza pe conectivitate, date şi inteligenţă artificială. Aceste trei laturi ale triunghiului cuprind noua noastră lume inteligentă cu tot ceea ce este conectat, totul generând date şi totul fiind procesat în moduri diferite pentru a crea rezultate şi pentru a îmbunătăţi interacţiunile noastre cu colegii, clienţii, familia şi prietenii.

La baza acestora stau 5G, cloud şi Inteligenţa Artificială, care reprezintă punctul strategic în construirea adaptabilităţii şi a capacităţii de reacţie de care au nevoie întreprinderile viitoare. Aceste tehnologii vor ajuta organizaţiile să concureze într-o lume transformată digital, care va îmbunătăţi experienţa clienţilor prin tranzacţii în timp real bazate pe date, va optimiza operaţiunile prin automatizare şi oferirea unei  vizibilităţi mai mari în cadrul lanţurilor de aprovizionare şi va deschide noi oportunităţi pentru dezvoltare.

Întreprinderile care se află în cea mai bună poziţie de a prospera în noua economie digitală vor fi cele care dispun de strategii clare de investiţii şi de implementare a tehnologiilor noi. Mai nou, acest lucru a devenit şi mai important, deoarece întreruperile cauzate de pandemia COVID-19 au subliniat importanţa adaptabilităţii şi a rezilienţei pentru toate întreprinderile, iar aceste calităţi vor rămâne esenţiale.

Potrivit IDC Worldwide Digital Transformation, cheltuielile din zona Asia-Pacific pentru transformarea digitală în 2019 au fost de peste 380 mld. dolari, cu o rată anuală de creştere estimată la 17.4%, din 2017 până în 2022. Cunoscând importanţa transformării digitale, Huawei a promovat continuu inovaţia prin investiţii semnificative în cercetare şi dezvoltare, în 2019 cheltuielile pentru cercetare şi dezvoltare ridicându-se la 15,3% din veniturile din vânzări.

Pe baza experienţei şi a know-how-ului în domeniul inteligenţei artificiale, 5G şi cloud şi îmbinând aceste tehnologii cu aplicaţii industriale practice, Huawei le poate oferi clienţilor soluţii multiple de colaborare tehnică pentru diverse scenarii. Având la dispoziţie cele mai bune practici şi cele mai avansate inovaţii, Huawei a dezvoltat o gamă largă de aplicaţii pentru clienţi. Compania a colaborat cu 253 de întreprinderi din Fortune 500 din peste 700 de oraşe pentru a le ajuta să îşi atingă obiectivele de transformare digitală şi să ajungă la îmbunătăţiri reale în ceea ce priveşte eficienţa, să evolueze în domeniul tehnologiei şi să construiască soluţii bazate pe scenarii adevărate si plauzibile.

Tehnologiile TIC inovatoare sunt necesare pentru a remodela arhitectura tradiţională a platformelor IT, a instituţiilor financiare, pentru a explora valoarea datelor şi pentru a îmbunătăţi experienţa canalelor de furnizare a serviciilor. De exemplu, soluţiile personalizate ale Huawei au sprijinit Bombay Stock Exchange (BSE) în actualizarea infrastructurii TIC, protejând efectiv investiţia iniţială a clienţilor şi reducând costul total.

De asemenea, pandemia a făcut mai urgentă necesitatea transformării digitale în educaţie. La Universitatea Srinakharinwirot (SWU), una dintre cele mai respectate universităţi din Thailanda, soluţia Campus Cloud realizată de Huawei permite studenţilor şi profesorilor să se bucure de acoperire Wi-Fi completă oricând şi de folosirea unor aplicaţii cum ar fi realitatea virtuală (VR) pentru a facilita comunicarea, creativitatea şi a stimula ideile inovatoare.

Huawei a creat capabilităţi bazate pe scenarii în cadrul unui ecosistem de partajare a valorii bazat pe colaborarea cu partenerii săi, pentru a crea valoare pentru clienţi în mod continuu. În prezent, acest ecosistem include peste 22.000 de parteneri de canal, 1.200 de parteneri de soluţii şi 3.900 parteneri de servicii. Un număr suplimentar de 900 de parteneri prin diverse asocieri au pus în valoare ecosistemul nostru de talente, punând accentul pe construirea de noi talente TIC pentru a remedia deficitul de resurse în acest sector.

În acelaşi timp, Huawei a construit un ecosistem robust care include peste 10.000 de parteneri de consultanţă, 2.000 de parteneri în tehnologie şi 3.500 de produse de tip marketplace care aduc beneficii unui numpr de peste trei milioane de dezvoltatori şi companii. Utilizând soluţii de suport pentru ecosistem, inclusiv inteligenţa artificială, Huawei oferă colaborare online şi offline prin intermediul Huawei Cloud Marketplace şi soluţii comerciale end-to-end.

Cunoştinţele şi aplicarea stau la baza activităţii Huawei, ca parte a strategiei companiei de dezvoltare pe termen lung spre a aduce digitalul către fiecare persoană si fiecare organizaţie, pentru o lume complet conectată şi inteligentă. Prin reunirea 5G, cloud şi IA, întreprinderile îşi pot accelera în mod semnificativ eforturile de transformare digitală. Clienţii şi partenerii importanţi din Asia- Pacific aleg Huawei pentru a beneficia de vastele noastre operaţiuni globale cu suport localizat şi cu expertiză specifică pentru fiecare regiune. Având cea mai largă gamă de soluţii pentru tehnologiile cheie, Huawei reprezintă cel mai puternic partener posibil pentru a ajuta întreprinderile să îşi realizeze obiectivele. Acum, întreprinderile pot fi sigure că obiectivele lor de transformare digitală sunt îndeplinite cu soluţii care oferă capacităţi operaţionale de bază cu un ecosistem deschis şi inovator, pentru o mai bună satisfacţie a clienţilor, pentru operaţiuni optimizate şi creşterea veniturilor.

https://www.cio.com/article/3575995/ict-accelerate-industry-digital-transformation-in-new-normal.html